Επισκευή

Όλα τα κοσμήματα που πωλούνται από το κατάστημά μας καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Ως εγγύηση θεωρείται η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο, καθώς και η κάρτα αλλαγής. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποδοχή ενός κοσμήματος προς τεχνικό έλεγχο ή επισκευή, είναι η επίδειξη ενός από τα παραπάνω παραστατικά αγοράς (εγγύηση). Η Επιχείρησή  μας, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να μην αποδεχτεί ένα προϊόν προς εξέταση και επισκευή, εφόσον δε πληρούνται τα παραπάνω ή εάν δεν πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις της Επιχείρησή μας.

Εάν κάποιο κόσμημα σας χρειαστεί επισκευή μπορείτε:

1)    Ή να το παραδώσετε στο  κατάστημα μας:

 Έλενα Γ. Μακρή,  N. Πλαστήρα 37, Νέα Μάκρη Αττικής, Τ.Κ. 19005 

2)    'Η να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +302294091530

3)    Ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail: info@jewels-etc.gr  για να σας ενημερώσουμε ως προς την διαδικασία της επισκευής.

Το κόστος της μεταφορικής Εταιρίας καλύπτεται από εσάς . 

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν και αφού το ελέγξουμε, θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικώς η μέσω mail για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί, καθώς και για κάθε περίπτωση τυχόν ιδιαιτερότητας της επισκευής.

Σε περιπτώσεις αποκοπής τμήματος του προϊόντος ή σπασίματος, απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε επισκευή, είναι ο πελάτης να έχει στην κατοχή του όλα τα μέρη που αποτελούν το κόσμημα. Όλα τα παραπάνω ισχύουν στην περίπτωση που η επισκευή είναι εφικτή και υπάρχει διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, πετρών, πρώτων υλών από το συνεργαζόμενο εργαστήριο.

Η Επιχείρησή μας παρέχει ελάχιστη χρέωση επισκευών, σε περίπτωση που πάθει κάτι το κόσμημά σας και δεν το καλύπτει η εγγύηση.