Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας.

Τυχόν μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις υπάρχουσες ετικέτες τους και την αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο, τυχόν προωθητικό υλικό κλπ) 

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους ή επιστροφής χρημάτων. 


ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο είδος ή μέγεθος.

Σε αυτή τη περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με έξοδα επιστροφής για την πρώτη αλλαγή, εφόσον πραγματοποιηθούν με την εταιρεία ταχυμεταφορών Elta Courier.

Για την επαναποστολή του νέου προϊόντος σε εσάς,  δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Εάν η αξία του νέου προϊόντος που σας αποστέλλεται, είναι υψηλότερη, θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά σε τραπεζικό μας λογαριασμό.  Εάν το νέο είδος είναι μικρότερης αξίας ,θα  καταθέσουμε  τη διαφορά σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Εάν τυχόν θελήσετε να αντικαταστήσετε είδος για δεύτερη φορά, επιβαρύνεστε με 3,5 € για την επιστροφή και με επιπλέον 3,5 € για την νέα αποστολή.

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος που αγοράστηκε με τον εκπτωτικό κωδικό εγγραφής στο newsletter, η έκπτωση που προκύπτει από τον εκπτωτικό κωδικό εφαρμόζεται μόνο στην πρώτη αγορά. Σε περίπτωση αλλαγής, δεν εφαρμόζεται ξανά ο εκπτωτικός κωδικός στο νέο προϊόν και εσείς χρεώνεστε με την πιθανή διαφορά που προκύπτει, εάν το κόστος του νέου προϊόντος είναι υψηλότερο.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται άμεσα, εντός 5 εργάσιμων ημερών, από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων, πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό Paypal  που χρησιμοποιήθηκε κατά την παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει, ανάλογα την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας. Το ποσό που θα σας επιστραφεί, είναι η αξία του προϊόντος και όχι η αξία των μεταφορικών. Για κάθε σχετικό ζήτημα μπορείτε να καλείτε στο τηλ. +302294091530 ή να μας αποστείλετε e-mail στο info@jewels-etc.gr όπου το έμπειρο προσωπικό μας, είναι έτοιμο, να σας λύσει κάθε απορία. 


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν επιστροφή μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας είναι να:

 1) μας ενημερώνετε  τηλεφωνικά στο τηλ. +302294091530  η μέσω  mail στο info@jewels-etc.gr για το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε

   2) Συμπληρώνετε την φόρμα επιστροφής που θα βρείτε μέσα στην συσκευασία του προϊόντος και τα εσωκλείετε όλα στην αρχική συσκευασία, μαζί με τις υπάρχουσες ετικέτες τους και  όλα τα έγγραφα (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο, τυχόν προωθητικό υλικό κλπ) προς επιστροφή

    3) καλείτε την εταιρία Elta Courier στο 210 3407000 ή το πηγαίνετε σε κοντινό σας κατάστημα Elta Courier και μας αποστέλλετε το δέμα, στην παρακάτω διεύθυνση με χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς.

    Όταν παραλάβουμε το προϊόν και εγκριθεί η επιστροφή σας, θα σας αποσταλεί στο e-mail σας ή με SMS στο κινητό σας, η αξία του προϊόντος που επιστρέψατε (στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ: Έλενα Γ. Μακρή,  N. Πλαστήρα 37, Νέα Μάκρη Αττικής, Τ.Κ. 19005, τηλ: 2294091530 

 Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την αποδοχή επιστροφής προϊόντος λόγω καταχρηστικότητας.

 ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε εκπτωτικά προϊόντα ή σε προϊόντα που αγοράστηκαν με εκπτωτικό κωδικό.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε από κοντά το κατάστημα μας, για να πραγματοποιήσετε την επιστροφή του προϊόντος σας.